Her Nota Bir Kitap,

HER NOTA BİR KİTAP OLSUN...MELDA KUYUCU KILIÇ İLE GECE GÖZLÜM MAXİ SİNGLE TANITIM

Nisan 26, 2018 Mutfakta pişer gazeteye düşer 0 Yorumlar




                       HER NOTA BİR KİTAP OLSUN...MELDA KUYUCU KILIÇ


     Merhabalar,bugün sizlerle paylaşmak istediğim çok önemli bir tanıtım var.
Sevgili dostum Melda Kuyucu Kılıç'ın gönül koyduğu bir lansmanla ilgili hepinizi bilgilendirmek isterim.Öncelikle Melda Kuyucu Kılıç kimdir diye öğrenmek isterseniz kısaca öz geçmişini sizlerle paylaşmak isterim.
     Sivas'ta dünyaya gözlerini açan sevgili Melda,ilköğrenimini Sivas'ta,orta öğrenimini Ankara'da
tamamladı.1991 yılında girdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservetuarından 1996 yılında
başarıyla mezun oldu.Aynı yıl yüksek lisans eğitimine başladı.Alaaddin Yavaşça,Bekir Sıtkı Sezgin,Tülin Yakarçelik,Tulin Korman,Prof.dr.Selahattin İçli ve Naime Batanay gibi Türk Sanat Müziğinin üstadlarının yanısıra Mustafa Erses,Kutlu Payaslı,Ziya Taşkent,Arif Sami Toker,Alaaddin Şensoy ve İnci Çayırlı gibi T.R.T Kurumunun önemli şefleri ile birlikte olarak bu büyük isimlerden feyz aldı.1994 yılında Türk Sanat Müziği ses sanatçısı sınavını kazanarak TRT  İstanbul Radyosu sanatçısı oldu.Halen görevine devam etmektedir.
Türkiyeyi yurt içi ve yurt dışı birçok yerde konserleri ile temsil etmiştir.
       Sesi,müzik bilgisi, zerafeti,duruşu ve ses sanatçısı ünvanını ziyadesiyle hak eden sevgili MELDA KUYUCU KILIÇ,fevkalade bir kampanya ile bugünlerde heyecan içinde..
       3 MAYIS 2018 Perşembe akşamı Pendik Yunus Emre Kültür Merkezin'de aynı zaman da şefliğini de yaptığı PEFHEM,Türk Sanat Müziği Korosunun konseri öncesi,yeni çıkardığı ''GECE GÖZLÜM'' isimli maxi single çalışmasının tanıtımını çok güzel düşünülmüş  bir kampanya ile müzikseverlere sunacak.
      HER NOTA BİR KİTAP OLSUN ismini verdiği kampanya ile ,davetlilerin evlerinde bulunan fazla kitapları köy okullarında ki çocuklara ulaştırmayı hedefleyen bu kampanya,GECE GÖZLÜM
maxi single'n tanıtımından elde edilen geliri de kampanyaya destek olarak bağışlanacaktır.
       Büyük usta Avni Anıl ve Bahar Şarkılarının yer aldığı konserin sunuculuğunu sevgili MUSTAFA YOLAŞAN yaparken,yine TRT'nin sevilen seslerinden GÖKHAN SEZEN'de konuk sanatçı olarak yer alacaktır.
       Sevgili hanımefendiler ve beyefendiler,böylesine güzel düşünülmüş bir kampanyaya giderek ,köy okullarında ki çocuklarımız için sizlerde bir kitapla destek olun hemde bu muhteşem ses ile kulaklarınızın pası silinsin...
      Meldacığım,güzel kardeşim gönlüne ,sesine sağlık..yolun açık olsun..

                 

0 comments: